Po nocích.. 1) Ahoj Antone, pověz nám něco o své hudební minulosti Na baskytaru jsem začal hrát v 18ti letech. Před tím jsem na nic nehrál, ani nemám žádné hudební vzdělání. Poslouchal jsem punk rock a prostě se mi líbil zvuk baskytary, tak jsem se naučil hrát sám. Hrál jsem v mnoha kapelách, které zanikly. První známá, ve které jsem hrál byla "Kritynyčeckie dni" takový old school punk rock. Ta kapela vznikla dávno před tím, než jsem se stal jejím členem s takovými lidmi jako jsou bývalý členové Purgen. Následovali kapely Lo-Loa a Norma morali. 2) Ve kterých kapelách v současnosti hraješ? V Norma morali jsem hrál s Artyomem, který mi později nabídl post baskytaristy v jeho kapele The Dead president. Ještě mám kapelu Mať, makaroni tashi 3) Kdy jsi poprvé hrál v Čechách, se kterou kapelou to bylo a jak k tomu došlo? Poprvé jsem byl v Evropě s The Dead president (28.7.2016 hráli v Praze v Barytonu s Tupým Ostřím a Punto D´Onore) Podruhé s M...
Ahoj Věruško ,pořád mě ta polévka láká ,snad ji také někdy uvařím!Dýni jsem viděla ve Sparu.Doma by mi to nikdo nejedl, musím sehnat menší .Daja
OdpovědětVymazatTo vypadá zajímavě, ještě jsem to nezkoušela.
OdpovědětVymazatahoj Věruško,
OdpovědětVymazatano, tahle polévka je u nás velmi oblíbená! milujou ji i děti pro její nasládlou chuť. teď máme doma podobnou dýni a čeká na zpracování...
ta dýně je krásná už jen na pohled...
C.
Calenndulko, vůbec se nedivím, že je u Vás doma oblíbená :-)
OdpovědětVymazatDájo, Amelie: Zkuste, myslím, že nebudete litovat ;-)
Krásný den
Věrka
Mňam, Věrka, tekvicovú polievku som "objavila" pred dvoma rokmi a nedám na ňu dopustiť, so zázvorom alebo aj muškátovým orieškom je ešte viac hrejivá a ideálna na jesenné dni. Robím ju aj z muškátovej. Tá sa v okolí Nových Zámkov jedáva len tak pečená v rúre, je trochu sladkastá. V Apetite je článok o tekvicovej farme v Bykoši pri Karlštejne. Krásne zamestnanie :-D L
OdpovědětVymazat