Přišel mi voňavý balíček

Přišel mi voňavý balíček, obsah byl samý čajíček.. 
Z oblíbené Čajírny nad Vokem http://www.cajirnanadvokem.cz/index.html

Komentáře

  1. Věru, tenhle obchůdek neznám, díky za typ.
    Ať ti chutná!
    Zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Helenko, to není obchůdek, ale normální čajovna. Balíček mi přišel po dohodě s hodným Tomem :-).
    Právě tu mám červený Hao jian imperial sklizeň 2010? mňam..

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Verko, jsem take "cajova" a tak si predstavuji vuni toho cerstve uvareneho cajiku :) Balicek vypada luxusne, jiste si pochutnas, zdravi Monika.

    OdpovědětVymazat
  4. Veru,začínala jsem s černým Assamem z podzimní sklizně,když můj kamarád,jeden z prvních tovaryšů Milců čaje,otevřel na Kladně čajovnu.Čajovna už dlouho neexistuje, kamarád je víc v Indii než doma,ale moje láska k čaji setrvává...láskou se mi staly oolongy,yunnany,Assamy z druhé sklizně...a pokaždé,když navštívím neznámou čajovnu,nechávám si připravovat Bílou Pivoňku.Je to pro mně prubířský kámen,na ní poznám,jestli je čajovna dobrá a svému řemeslu rozumí :o)Ale to jsem se rozvášnila :o)...Lahodnou cestu čajem přeje Mokopa

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji za milé komentáře:-*,
    Mončo, jj to je láska na doživotí, viď. :-) Já jsem k čajomilství přišla cca pčed 14ti lety. Když jsem žila v PU, chodila jsem ráda do obou čajoven a ráda poznávám další a další. Správně připravená Pivoňka je opravdová lahůdka. Pokud budeš mít někdy cestu do Nymburka zkus čajovnu na Valech, pokud někdy zamíříš do Prahy, stav se v Čajírně nad Vokem, Tom tam má nejen zajímavé čaje, ale je s ním milý pokec :-)
    Krásný den s čajem i bez ;-)
    Věrka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu