Na novo..

Už dlouho jsem sem nedala žádný příspěvek, celkem mohu říci, že loňský rok stál zaprd.
Odešla jsem z nemocnice, chvilku pracovala na poště v Brandýse a jezdila do práce na kole (9km) a od září pracuji kousek od domova v metalurgické laboratoři. (hodně práce za málo peněz)
Tátův stav se zhoršuje, před Vánoci nám umřela Kami, na střídačku marodili děti manžel i babička (ta hlídací).
Ale aby tu nebyla jen samá negativa, máme nové přátele se kterými piluji svou ruštinu v podstatě každý den.  Ztratila jsem ostych z toho, že řeknu něco blbě a dá se říci, že už pantem melu celkem plynně. Převodník téměř nepoužívám. Občas se zasmějí oni, občas já, když se na oplátku snaží říct něco česky.
Vypukla u nás další etapa rekonstrukce, hospodářské budovy a garáž už jsou srovnané se zemí a do dvou měsíců by se mělo začít stavět.
Nastává opět koncertní sezóna, takže manžel a spol. pořádají příští sobotu benefiční koncert v Praze ve Fatalu a 10.3. k nám opět zavítají naši oblíbení The Dead President  - k tanci a poslechu zahrají v legendárním klubu 007 na pražském Strahově, kterému je už úctyhodných 50 let.
Na dnešek mám s Mili a Štěpíkem náplanováno setí a pak musím někoho uhnat k jízdě do Pepca, kde chci Mili koupit pár dárků k blížícímu se svátku. (Manžel opět marodí.)
Bude tepleji, sluníčko, možnost být více venku, těším se zas na jízdu na kole a dlouhé procházky, po smrti Kami nám i Timovi bylo, a tak trochu stále je, smutno, tak jsme do rodiny přibrali desetiměsíčního Maxe.
Stejně jako rok, tak i my začínáme "na novo" a je to fajn ;-)

Komentáře

  1. Koukám, že jsme ten rok 2019 měli hodně podobný. My jsme řešili rekonstrukci domu. Mysleli jsme si, že to rozdělíme a každý rok uděláme menší projekt, ale firma nás přesvědčila, ať to uděláme všechno najednou. Takže nakonec byl listopad, do baráku pršelo a my neměli ještě plechové šindely, protože ta firma to nějak prokaučovala. Názor stavbyvedoucího a šéfa firmy? Víte co, jsme lidi, všichni děláme chyby. Fakt šílený. :/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu