Klinika


Místo milované i nenáviděné, pro jedny symbol svobody, pro druhé místo, kde se slézají extrémisté a bylo by ho potřeba za každou cenu zničit..
Pro ty, kteří ještě nebyli uvnitř, běžte se podívat a udělejte si vlastní názor..

Při mé první návštěvě to bylo takto.. trochu vyplašení lidé mi odemykají dveře (nedávno končila smlouva o výpůjčce a oni se bojí vyklizení), matka s dětmi asi není podezřelá :-) U baru si za dobrovolný příspěvek dáváme čaj a limonádu - tam už je to s úsměvem. Trochu bloudím a motám se všude možně až nakonec dorazím do místnosti, kde je přednáška, usedám, ale po chvilce mrňousek spustí vyrvál, tak tam nechávám dcerku (která si to chce mermomocí poslechnout) s kamarády a posunuji se o patro níž..
Při druhé návštěvě, atmosféra je o poznání uvolněnější, úsměv byl už hned u dveří, zase následuje čaj a limoška (nevím, kde je berou, ale jsou vynikající), manžel s dalšími plánuje koncert v Café na půl cesty, tak to s dětmi beru do herny, tam se sice musíte zout, ale papučky jsou nachystány, tak nohy nezebou.
Kdybych to měla zhodnotit dala bych 8 bodů z deseti, byla tam trochu kosa (přímotopy to tak nevytopí) a na interiéru by se dalo ještě zapracovat. (Tím nemyslím na čistotě, všude bylo uklizeno!)
Ale jak již píši výše, nejlépe si udělat názor vlastní ;-)

Kdo by měl chuť dnes večer tuhle bandu "bláznů" (myšleno v dobrém) podpořit nebo prostě jen vyrazit za muzikou..


Komentáře

  1. Děkujeme všem, kteří koncert podpořili, vybralo se cca 7050Kč.Bude na provoz, aby kroužky, jazykové kurzy a další mohli být za dobrovolný příspěvek. :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu