A tak tu žijem

Nemám ráda "já nestíhám", i když ten výraz také používám. 
Nestíhám fotit, nestíhám psát, nestíhám být dobrá matka a občas mám pocit že i nestíhám žít :-) 
Naše místní hlídací babi (moje maminka) je v lázních, proto jsme si povolali babi záložní ze Slovácka (manželu maminku), aby nám to tu dala krapet do rychtiku a pohlídala dítka, když jsme oba pracovně vytížení. 
Zrychtovaná jsem byla tedy hlavně já, babi má elánu, že by s ním mohla dláždit, je ještě poměrně mladá (lehce přes pade), tak je při vymýšlení úkolů pro snachu značně kreativní a něco jsem si na sebe vymyslela i sama, jójó..
Tak máme ulikvidováno špinavého prádla - počasí přálo a prádlo si dalo sluneční lázeň venku na šňůře, čisté tchýně vzorně vyskládala, zrytou většinu záhonů, vyčištěný chodník až dozadu ke kompostu - místy už měl souvislý travní porost, na spirálu  a okolí je opět vidět :-)
Také nám naše milé OŽP zlikvidovalo před domem nepovolené břízky - na vyjádření stále čekáme, neb nepovolená výsadba není důvodem ke kácení. 
A konečně jsem asi po 6ti letech byla úplně sama na koncertě, v první kapele hraje kámoš, v druhé kapele zpívá známý, třetí kapele jsme u nás loni dělali koncert.., ale když se člověk dozví, že je mu asi tak 27, tak je to milé :-D.
A tak tu žijem..
PS: Tchýni dík, že nás za nejapné vtípky a opravování výrazů nevynesla v zubech ;-)

Komentáře

  1. Věru, vidím, že se nenudíte, ale berete vše sportovně... taky se snažím, co nám zbývá, že...
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Se starým barákem se nenudí nikdo :-D Krásný den, Helčo :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu