Biojarmark v Toulcově dvoře

Včerejší den začal slunečně, i přítul vstal nezvykle brzy a naložili jsme kočárek, přibrali přátele a vyrazili jsme směr Toulcův dvůr.
Po menším bloudění (nikdo z nás tam ještě nebyl) jsme dorazili k cíly. První, co nás zarazilo byl velký nápis DEN ZVÍŘAT a vedle toho se grilující pašík, to čtyřem vegetariánům na chuti zrovna nepřidá.
Zaplatili jsme vlezné a jali se prozkoumat areál. Hned z kraje nás z kamarádkou zaujal stánek s prodejem nepasterizovaného kvasnicového piva a tak jsme dopnily zásobu vitamínu B tímto mokem, pivo bylo výborné, kam se hrabe Velvet.. 
Po splnění pitného řežimu jsme se porozhlédli po stáncích s nabízeným zbožím různých cenových hladin, sortiment byl rozmanitý od zeleniny, přes dřevěné nádobí, keramiku až po kvítí a oděvy. Nakoupili jsme něco málo dárků i něco věcí zbytných a pomalu nám začínalo krůčet v žaludku, kručení jsme zahnali výbornou polévkou z dýně hokaido a bagetou se sýrem kozím. Po zapití dobrého jídla na místě vylisovanou mrkvovou šťávou, jsme pomalu vyrazili k domovu.
Kdo ví, třeba si to příští rok zopakujeme zas :-)

Komentáře

  1. Tak si čtu, jaký jste měli báječný den! Taky jsme výletovali, den byl jako stvořený k něčemu příjemnému!
    Tak ať máte pohodovu i neděli.
    Zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojda Helčo,
    a kdepak jsi výletila?
    Ráno už u nás bylo úplně podzimní, tak jsem se konečně rozhoupala k pečenému čaji - krásně mi voní z trouby.
    Přeji Ti krásný zbytek neděle.

    Věra

    OdpovědětVymazat
  3. moje milá jmenovkyně... koukám že sis to pěkně užila a nejen ten výlet do Toulcova dvora... čajík jsem zatím nevyrobila, ale pořád se na něj chystám. Ten koník je z výletu... moc krásný, hezky barevný. Užij si krásnou neděli Věrka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu